Pri automatizaciji stambenih prostora, jako je važno znati potrebe korisnika. KNX sistem nudi velike mogućnosti kontrole i kombinovanja nadzora nad električnim sistemima koji su u upotrebi, kao što su sistemi rasvete, klimatizacije, multimedije, alarma, kontrole pristupa, video nadzora, roletni i zastora i sve ovo uz upotrebu samo jednog uređaja sa Android ili iOS operativnim sistemom.

Proizvodi Eelectron su instalirani u 72 zemlje u različitim privatnim i javnim projektima, kao što su: rezidencijalne zgrade i vile, hoteli, restorani, stadioni, bolnice i klinike, škole, prodavnice, univerziteti, crkve, muzeji, aerodrome, banke i mnogi drugi objekti.

Automatizacija zgrada je dobro primenjena u mnogim oblastima, uključujući poslovne i privatne zgrade, zbog velikih potreba i svoje primenljivosti u uštedi energije, fleksibilnosti i profitabilnosti. Osnovni cilj je da se pojednostave potrebe i korišćenje uređaja koji su u svakodnevnoj upotrebi.

KNX primenjuje ove zahteve uključujući i širok raspon funkcija koje ne mogu biti postignute upotrebom tradicionalnih instalacija.

Prikaz 1–8 od 16 rezultata