U našim rešenjima naglašavamo optimalnu funkcionalnost i važnost integracija, a da pri tome ne zanemarujemo udobnost, racionalnost upotrebe energije i bezbednost.

Otvorene i savremene tehnologije, omogućavaju nadzor i upravljanje svim kontrolnim sistemima, prikupljanje podataka iz svih relevantnih uređaja i sistema, čime korisnicima osiguravamo veliku dodatnu vrednost. Pri tome ipak neprestano pazimo da ne dođe do preterivanja kod korišćenja visokih tehnologija, jer to može na duži rok ugroziti pozitivne efekte automatizacije u zgradama.

Putem povratnih informacija možete saznati o ispravnosti uređaja, radnom veku, upotrebi pa čak i o potrebi za servisiranjem.

U većim i kompleksnijim zgradama potreba za integracijom različitih sistema je veća. Visoki funkcionalni zahtevi, velika fizička udaljenost i kompleksnost prostora zahtevaju korišćenje tehnološki najzahtevnijih rešenja. Ta rešenja već na sistemskom nivou integrišu automatizaciju energetskih sistema, klimatizacije i ventilacije sa kontrolom pristupa, video nadzorom, sigurnosnim i protivpožarnim sistemima. Samo integracija na sistemskom nivou može da omogući dovoljno visok nivo prilagodljivosti, sigurnosti, funkcionalne inteligencije i izvodljivosti u razumnom vremenskom roku.

Objedinite sve Vaše audio-video uređaje, i omogućite jednostavno upravljanje svetlom, zavesama, roletnama, klimom, grejanjem i drugim sistemima.