Informator 23/2016
Dolazi uskoro prvi. Treba obezbediti plate za radnike. Korisnik Vaše usluge ne plaća jer ste kod njega prošli put bili u žutim cipelama. I još pored svega u firmu vam dolazi inspektor...
Ako je u pitanju protivpožarni inspektor ili inspektor za bezbednost i zdravlje na radu možemo da Vam pomognemo.

Tesla sistemi imaju posebno odeljenje od 2014. godine koje se bavi zaštitom od požara i bezbednošću i zdravljem na radu. Više podataka možete naći na sajtu www.preventiva.co.rs

Zašto sarađivati sa nama? Saradnjom sa nama dobijate jednog čoveka koji je za Vas zadužen i jednu firmu koja Vam brine o sistemima i opremi za BZR i ZOP. Cena koju plaćate za uslugu je dosta manja nego da angažujete više osoba i firmi.
 
Naša ponuda obuhvata sve poslove iz domena BZR-a i ZOP-a, izradu potrebnih dokumenata, usluge lica za BZR i ZOP, savetodavne usluge, usluge obuke i provere nivoa znanja zaposlenih kao i maloprodaju potrebnih uređaja, aparata i zaštitne opreme.

Klikom na slike ispod možete pogledati licence Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstva rada, zapošljavanja i socijalne politike za obavljanje navedenih usluga:

 
Prednost saradnje sa našim preduzećem u odnosu na preduzeća koja se bave istim i sličnim poslovima je u tome što na jednom mestu dobijate kompletnu uslugu koju karakteriše kvalitet, brzina i konkurentne cene na tržištu.
 
Mi preuzimamo kompletno vođenje BZR-a i ZOP-a, komunikaciju sa inspektorima i otklanjanje svih nedostataka koji budu naloženi od strane inspektora.


Prodaja:
tel: 011/ 714-8317
Kontakt 0-24h:
Miloš Petrović
tel: 064/ 644-2066
Pošaljite e-mail

Centrala:
Tesla sistemi d.o.o.
Milentija Popovića 32a
tel: 011/711-4535
tel: 011/714-8311
Pošaljite e-mail

Izabranih 1500 artikala od 70 proizvođača odmah spremnih za isporuku.
U bazi više od 48000 proizvoda.
Saradnici imaju distributerske rabate!
www.tesla.rs                                                                                                    Odjavite se